De behandelingen bij Salon Ilonka worden precies afgestemd op jouw huidtype. Daarom doe ik eerst een huisanalyse. Vervolgens kies ik de behandeling die daar op dát moment het beste op aan sluit.

GELUK IS JEZELF EEN MOMENT VAN RUST GUNNEN
ontspan en geniet tijdens een van mijn behandelingen

In mijn salon geef ik 3 verschillende behandelingen en werk ik met verschillende producten. Deze producten zijn allen uniek en alleen te verkrijgen in gespecialiseerde schoonheidssalons. Uiteraard kun je deze producten bij mij kopen, zodat je ook thuis je huid optimaal kan verzorgen.

Iedere 6 weken een behandeling
Kom je voor het eerst naar Salon Ilonka? Dan start ik met een uitgebreide huidanalyse. Daarnaast kijk ik naar jouw behoefte. Zijn er klachten? Heb je specifieke aandachtspunten en wensen? Of kom je vooral voor ontspanning en een moment voor jezelf? Op basis hiervan maken we samen een behandelplan en plannen we iedere 6 weken een gezichtsbehandeling in mijn Salon. Zo houden we jouw huid in optimale conditie!

Ja, ik wil mijn huid optimaal verzorgen!
welke behandeling past het beste bij jou?

 

wist jij dat jouw huidtype
door de jaren heen kan veranderen?

Daarom stem ik de behandeling graag af op jouw huid. Wil je een behandeling boeken of jouw reeds geplande behandeling uitbreiden? Neem dan  contact met me op.

Wil je je gezichtsbehandeling uitbreiden met:

  • harsen in het gezicht,
  • verven van je wimpers en/of wenkbrauwen,
  • het aanbrengen van make-up?

Op de prijslijst vind je het overzicht van alle behandelingen bij Salon Ilonka.