Schoonheidsbehandelingen

Ik heb een uitgebreid aanbod van schoonheidsbehandelingen voor u.

Denk aan de standaard gelaatsbehandelingen, die ongeveer ± 70 minuten duren, anti-rimpelbehandelingen, vitamine E en huid hydraterende verzorging en een Spa vitamine C lift-off gelaatsbehandeling.

Ieder huid heeft zijn eigen behandelingswijze en ik bespreek dan ook graag met u de mogelijkheden en het behandelplan. Ik maak daarbij gebruik van hoogwaardige en natuurlijke producten die hun kracht in de praktijk hebben bewezen.

Daarnaast gaat het natuurlijk om het heerlijke genieten tijdens de behandeling en het tot rust komen. Bekijk de prijslijst voor een overzicht van de mogelijkheden.

Manicure

Uw handen trotseren de hele dag de elementen. Gun uzelf eens een manicure. Uw nagels mooi knippen, vijlen, de handpalmen masseren, eventueel een nagellak als de finishing touch. En wist u dat gelakte nagels direct zorgen voor zelfvertrouwen? Behandeling 30 minuten €19,50.

Ik heb van die grove werkhanden. En nu ik tijd heb om ze te laten verzorgen, krijg ik vaak complimenten over mijn handen – Annie

Pedicure

Pijn aan uw voeten? Eelt? Ingegroeide teennagels? Of vindt u het gewoon prettig perfect verzorgde voeten te hebben? Voor een pedicurebehandeling is het mijn doel u (weer) pijnvrij te laten lopen. Daarnaast zorg ik dat uw voeten er weer mooi uitzien.

Voor een pedicurebehandeling gebruik ik  vaak de producten van Courtin. Het palet van de nagellak komt van Malu Wilz. Behandeling: €30,50.

Ik vind het prettig dat Ilonka onthoudt met welke producten ik het beste ben geholpen. En we kletsen verder waar we vorige keer zijn gebleven – Brigitte