Ilonka Graauwmans

Over mij
Ilonka Graauwmans

Ilonka

Mijn naam is Ilonka Graauwmans en ben sinds 1999 de trotse eigenaresse van mijn eigen schoonheids- en pedicuresalon ‘Ilonka’.

Ik werk met de huidverzorgingsproducten van Henriette Faroche en Courtin en met de make-up lijn van Malu Wilz. ilonka-schoonheidssalon-malu-wilz

Deze producten zijn uitsluitend te verkrijgen bij gespecialiseerde schoonheids- en pedicuresalons. Ik heb voor Henriette Faroche en Courtin gekozen omdat ze beide natuurlijke eigenschappen bezitten. En de keuze om met Malu Wilz te werken sprak mij erg aan door de mooie rustige kleuren.

De prijs / kwaliteit verhouding is zeer goed en is ook voor de kleinere beurs geschikt, zodat iedereen profijt kan hebben van een mooie verzorgde huid en voeten.

Bij mij in de salon staat aandacht, privacy en ontspanning op de eerste plaats. En door de persoonlijke en gezellige sfeer een heerlijk moment om tot rust te komen. Ik wil graag dat u ontspannen en tevreden naar buiten gaat.

Voor een gezichtsbehandeling bekijk ik welk huidtype u heeft, zodat de producten kunnen worden aangepast van de huid op dat moment. U kunt de gezichtsbehandeling uitbreiden met verschillende losse behandelingen, zoals bijvoorbeeld harsen en verven.

Voor de pedicurebehandeling is mijn doel om u (weer) pijnvrij te laten lopen. Daarnaast zorg ik ervoor dat uw voeten weer mooi verzorgd uitzien.

Tot ziens in mijn schoonheids- en pedicuresalon!

Met vriendelijke groet,
Ilonka Graauwmans

Natuurlijk goed

Alle producten van Henriëtte Faroche hebben één ding met elkaar gemeen: De kracht van de natuur. Henriëtte Faroche werkt met 100% natuurlijke etherische oliën